Időgazdálkodás START munkafüzet

Fejleszd önállóan a hatékonyságodat és dolgozd ki az időgazdálkodás START munkafüzettel azt az időbeosztási rendszert, amely leginkább passzol a jelenlegi életviteledhez! 

A munkafüzet feladatain keresztül megmutatom, hogy hogyan tudod az aktuális időgazdálkodási nehézségeidet áthidalni, megismertetlek olyan módszerekkel, amelyekkel könnyebb lesz átlátnod és rangsorolnod a feladataidat, de a tervezés rejtelmeibe is bevezetlek.

Az időgazdálkodás START munkafüzettel akkor tudsz igazán változást elérni az időgazdálkodásodban, ha:

 • szeretsz mindenkitől függetlenül a saját tempódban haladni
 • képes vagy objektíven látni a jelenlegi helyzetedet
 • nem tudod garantálni, hogy meghatározott időre végzed el a munkafüzet feladatait
 • szeretsz elemezgetni, célokat kitűzni, ötleteket listázni
 • azt tervezed, hogy nemcsak egyszer végzed majd el a feladatokat, hanem akár évente, félévente ismét kinyomtatod a munkafüzetedet és továbbfejleszted a már kiépített időgazdálkodási rendszeredet.

Időgazdálkodás START munkafüzet

Dolgozz önállóan az időbeosztásodon, hogy jusson időd mindarra, ami fontos Neked!

A START munkafüzet három fő részből áll. Az első fejezetben olyan feladatokat találsz, amelyek segítenek a jelenlegi időgazdálkodási rendszered elemzésében. A második részben a konkrét céljaidat, vállalkozói ötleteidet és feladataidat fogalmazhatod meg, végül az időgazdálkodás egyik legfontosabb eleméről, a tervezésről lesz szó.

Ajánlom Neked a letölthető időgazdálkodás START munkafüzetet, ha:

 • az otthoni munkavégzésben nem bizonyulsz igazán hatékonynak
 • jól jönne egy olyan napi rutin, amiben végre jól érzed magad
 • vállalkozóként szeretnél rendszert vinni a mindennapjaidba
 • anyaként szeretnél a jövődön dolgozni és egy olyan rendszert kiépíteni, amelyben az ötleteid megvalósítására is rendszeresen jut idő
 • sok vállalkozói ötleted van, de folyamatosan halogatod a megvalósításukat
 • szeretnéd rendszeressé tenni a tervezést
 • szívesen alakítanál ki a hatékonyságodat jelentősen növelő, új szokásokat
ELEMZÉS, FEJLESZTÉS
BŐVEBBEN...

CÉLOK, FELADATOK

BŐVEBBEN...

TERVEZÉS

BŐVEBBEN...

A munkafüzet első feladatairól

Az első 7 feladat elvégzésével a következő kérdésekre tudod megadni a választ:

 • milyen időgazdálkodási nehézségekkel kell szembenézned mostanában?
 • milyen tennivalók várnak rád a következő hetekben?
 • milyen területekre, projektekre szeretnéd helyezni a hangsúlyt a következő időszakban?
 • hogyan alakul az aktivitásod a nap folyamán?
 • milyen a napirended?
 • milyen akadályozó tényezők nehezítik meg a mindennapjaidat?
 • hogyan tudsz időt nyerni magadnak?

A második részben a vállalkozói időgazdálkodásodat fejlesztheted

A START munkafüzet középső szakasza kifejezetten a vállalkozói ötletek feltérképezését, üzleti célok megfogalmazását segíti a feladatokon, célzott kérdéseken keresztül. Itt arra is lehetőséged van, hogy az egyik vállalkozói projektedet részletesen kidolgozd, ezáltal kihúzz sok-sok tennivalót a halogatott teendőid képzeletbeli listájáról. 

Itt, a második részben lehetőséged van kielemezni a vállalkozói produktivitásodat, és az eddig elvégzett feladatok ismeretében ebben a részben tudod majd vázolni a saját vállalkozói menetrendedet is.

A munkafüzet harmadik része a tervezésről szól

A harmadik rész az időgazdálkodás egyik legfontosabb elemével, a tervezéssel foglalkozik. De, hogy ne csak a tennivalóidat tervezd meg rendszeresen, a munkafüzetben találsz egy havi miniszünet tervezőt és egy 12 hetes énidő tervezőt is, amelyek segítenek abban, hogy folyamatosan figyelmet fordíts a tudatos pihenésre is.

Amit várhatsz az időgazdálkodás START munkafüzettől

A munkafüzet kérdéseinek megválaszolásával, a feladatok elvégzésével kapsz egy részletes képet a jelenlegi időgazdálkodásodról, ami egyértelművé teszi majd számodra, hogy mely területeket érdemes fejlesztened a jövőben.  A kérdések rávilágítanak arra, hogy milyen feladatokra célszerű a figyelmedet fordítani, a megválaszolásukkal pontosan látni fogod a céljaidat és az azok eléréséhez szükséges tennivalókat is.

Az elemző munka révén kirajzolódik majd a számodra ideális napirend is, amelyben a teendők a saját ritmusodhoz igazodnak.

A sok-sok vállalkozói ötletedből egyet részletesen is kidolgozol, így eggyel biztosan csökkented a halogatott projektjeid számát.

Arra is választ kapsz, hogy a vállalkozásod mely elemei a hangsúlyosak a produktivitásod, üzleti sikereid szempontjából, azaz melyekre célszerű a munkaidődben leginkább összpontosítanod.

A rendszeres tervezéssel pedig hétről hétre közelebb kerülhetsz a vállalkozói és egyéb céljaidhoz, miközben a pihenőidőt is megtanulod beilleszteni a mindennapjaidba.

A rendeléseddel milyen bónuszokat kapsz még az időgazdálkodás START munkafüzethez?

Úgy érzem, akkor tudsz igazán nagy változásokat elérni, ha azt is tudod, hogy milyen tevékenységre mennyi időt fordítasz, ha minden munkanapodat megtervezed és, ha lehetőséget kapsz arra, hogy beszámolj a feladatok elvégzése során keletkezett tapasztalataidról. Éppen ezért az alábbi bónuszokat kapod még a megrendelt munkafüzet mellé.

 1. tevékenységnapló: az időgazdálkodás START munkafüzethez most ajándékba kapsz egy letölthető tevékenységnaplót, amelynek segítségével fel tudod mérni, hogy mire mennyi időt fordítasz a napod során. Ezt bármikor újra és újra kinyomtathatod és ellenőrizheted, hogy mivel töltöd a napodat, de arra is alkalmas, hogy egy extrán zsúfolt napot lépésről lépésre megtervezz.
 2. napi tervező: hogy támogassalak a rendszeres tervezésben, küldök Neked egy napi tervezőt is, amit korlátlan számban kinyomtathatsz magadnak. Ez a tervezőoldal ötvözi a napi tervezők legfontosabb elemeit, fel tudod tüntetni a három legfontosabb napi feladatodat, rögzítheted a napirendedet, listázhatod a tennivalóidat, követheted a szokásaidat.
 3. email-es konzultáció egy alkalommal (május 31-ig leadott megrendelésekhez): a munkafüzet segítségével önállóan dolgozol a saját hatékonyságodon, de nem hagylak teljesen magadra. Ha úgy érzed szükséged van rá, egy alkalommal email-ben konzultálhatunk. Feltehetsz kérdéseket, ha elekadtál, de beszámolhatsz a tapasztalataidról, sikereidről is. Ezt a lehetőséget a megrendeléstől számított 2 hónapon belül tudod igénybe venni. 

Mennyibe kerül a 40 oldalas letölthető időgazdálkodás START munkafüzet?

A munkafüzet értéke a kapcsolódó bónuszokkal együtt összesen 12.900 Ft. Azonban az a célom, hogy az általam összeállított tudásanyagot, kérdéssort, a füzetben található kreatív feladatokat, könnyen alkalmazható módszereket akár egy kezdő vállalkozó is kényelmesen megengedhesse magának.

A START munkafüzet ára: 5.900 Ft.

RENDELÉS MENETE!

A megrendelést követően email-ben elkérem Tőled a számla kiállításához szükséges adatokat, amelyek alapján elküldöm Neked az elektronikus számlát. A számla ellenértékét banki átutalással tudod kifizetni. Az átutalás beérkezését követően legkésőbb 24 órán belül juttatom el Neked a letölthető időgazdálkodás Start munkafüzetet a hozzá kapcsolódó leírással és bónuszokkal. 

Kapcsolat

IMG_2958 (1)