IDŐGAZDÁLKODÁS START PROGRAM

Egy biztos alap a hatékony vállalkozói időbeosztáshoz.

Ha minden vágyad az, hogy 2021-ben végre azokra a dolgokra fordítsd az idődet, figyelmedet, amelyek a legfontosabbak számodra, akkor nincs más dolgod, mint felülvizsgálni az eddigi időbeosztásodat. 

Foglald össze, hogy a jövőben milyen területekre fogod helyezni a fókuszt, mi az, amit nem halogatsz tovább, mely teendőiet fogod kiszervezni, végül alakíts ki egy olyan napirendet, illetve egy olyan vállalkozói menetrendet, amiben hatékonyan haladsz a céljaid felé. 

Ha úgy érzed mindez jól hangzik, de jól jönne valaki, aki végigvezet ezen az úton, akkor olvasd el, hogy hogyan épül fel a 4 hetes időgazdálkodás online programom, amit pontosan úgy építettem fel, hogy segítségével képes legyél átvenni az irányítást a teendőid felett.

A START program akkor jó választás számodra, ha…

 • sokszor halogatod a tennivalóidat
 • nincsen egy jól működő heti munkarended
 • nem tudod, hogy melyik feladatodat mikorra időzítsd
 • nehezedre esik a rendszeresség fenntartása
 • nincs kialakult napirended
 • nehezen teszed le este a munkát, összemosódnak a feladataid
 • egyszerre akarsz mindennel haladni
 • nem tervezel rendszeresen
 • gyakran hátrasorolod azokat a tevékenységeket, amelyek fontosak számodra
 • eddig nem volt az életed része a rendszeres pihenés

Az alábbi témákkal foglalkozunk a program 4 hetében

fókuszpontok meghatározása
napirend, rutin, aktivitás elemzése
vállalkozói célok, ötletek meghatározása
vállalkozói menetrend kialakítása
tervezés
pihenőidő rendszeresítése
Previous
Next

Egy külön erre a célra létrehozott zárt csoportban hétről hétre haladunk a program központi elemét jelentő munkafüzet feladataival. Olyan témákkal foglalkozunk, mint:

 • a fókuszpontok meghatározása
 • a napirend kialakítása, rutinkiépítés
 • az aktivitáselemzés, a különböző kronotípusok megismerése
 • a vállalkozói célok, ötletek meghatározása
 • egy választott vállalkozói projekt részletes kidolgozása
 • a vállalkozói menetrend kialakítása
 • a tervezés
 • a pihenőidő rendszeresítése

Az időgazdálkodás program csoportos, de akkor végzed el az adott heti feladatokat, amikor az számodra a lehető legkényelmesebb.

Ha elakadnál segítek, kérdezhetsz tőlem, támogatlak, de számon is kérlek.

Szeretnél még többet megtudni a program részleteiről?

Részletesebben az időgazdálkodás START munkafüzetről

A program 4 hetében azzal foglalkozunk majd, hogy:

 • hogyan tudsz javítani a jelenlegi időbeosztásodon
 • mik a vállalkozói és egyéb céljaid a következő hónapokban
 • ezeket a célokat milyen lépésekkel, hogyan tudod elérni
 • hogyan érdemes megtervezned rendszeresen az előtted álló időszakokat.

A fenti kérdésekre a választ a munkafüzet feladatai adják meg. Írunk listákat, készítünk ötleteket felsorakoztató mind map-et, skiccelünk piramist, készítünk grafikont, de számegyenest is rajzolunk majd. 

A feladatokat meghatározott napokon kapod meg a zárt csoportban, így előre be is írhatod a naptáradba, hogy mely napokon fogod elvégezni a munkát. Ugyanis a munka java részét neked kell majd beletenned, őszintén ki kell elemezned a jelenedet és tudnod kell külső elvárásoktól mentesen felvázolnod a jövőképedet. 

A munkafüzet 17 feladatával az alábbiak szerint foglalkozunk majd.

A feladatokat minden héten két alkalommal teszem közzé, hétfőn és csütörtökön, vasárnap pedig írok egy összefoglalót arról, hogy mivel haladtunk az adott héten. 

Mindenki a saját tempójában halad, azonban munkafüzet teljes tartalmát csak a program végeztével, az utolsó héten teszem elérhetővé, így a feladatok súlya nem egyszerre nehezedik majd a válladra, könnyebb lesz tartanod a fókuszt. 

Itt láthatsz egy kis előzetest a munkafüzet első oldalaiból.

Időgazdálkodás START munkafüzet
Previous
Next

Miért dolgozz velem?

Az időgazdálkodás konzultációk során legtöbbször olyan problémákra keressük közösen a megoldást, amelyekkel korábban nekem is meg kellett küzdenem. 

Sok éven át hittem azt, hogy mindent jól csinálok, zsonglőrködtem az idővel és még elégedettnek is éreztem magam, míg egyszercsak egyértelművé vált számomra is, hogy túlhajtom magam.

A tervezésben ugyan hosszú évek óta van gyakorlatom, azonban a rendszeres pihenés sokáig nem volt része az életemnek. Egyik megmérettetés követte a másikat.

Amikor kénytelen voltam új alapokra helyezni a mindennapjaimat, meg kellett tanulnom a felkérésekre, feladatokra nemet mondani, priorizálni és tudatosan pihenni.

A munkafüzet feladatait egyrészt a saját tapasztalataim ihlették, másrészt az időgazdálkodás, produktivitás témában olvasottakkal kiegészítve állítottam össze azokat.

A célom a programmal az, hogy neked már könnyebb és gyorsabb legyen az az út, amely a hatékonyabb önmagad felé vezet. 

Az első időgazdálkodás START programot 2020 szeptemberében indítottam. Az alábbiakban az első programról olvashatsz visszajelzéseket.

Vélemények a programról

Mikor indul a következő program?

2021. szeptember

Meddig tudsz rá jelentkezni?

2021. szeptember

Mennyibe kerül?

A 4 hetes online program ára:

25 000 Ft.

Mit kapsz ezért cserébe?

Az időgazdálkodás START program tematikája felölel egy 3 alkalmas konzultációt, amelynek az ára a program árának csaknem kétszerese, de nemcsak a kedvezőbb árat és a kényelmet nyered azzal, ha az online programom mellett döntesz, de a csoportban zajló közös munkával extra motivációra is szert tehetsz. 

A program végeztével tudni fogod, hogy mik a prioritásaid, a céljaid, milyen a napi aktivitásod, milyen lenne a számodra ideális napirend és, hogy hogyan tudod kialakítani azt, de azzal is tisztában leszel, hogy a tudatos tervezést nem érdemes kihagynod, és még a pihenőidődre is megtanulsz hangsúlyt fektetni. 

Ha meghoztad a döntést, hogy ebben az évben átveszed az irányítást a tennivalóid fölött, akkor várlak az időgazdálkodás programomban, már csak néhány nap és el is kezdjük a közös munkát!

innovatin-mallow-favicon (1)
Share on facebook
Days
Hours
Minutes
Seconds