Szeretem, ha nálam van a tervezőm. Amikor látszólag nincs rá szükségem, akkor is legtöbbször megbánom, ha otthon hagyom. A mérete azonban meghatározza a viselt táska méretét is. 

Az INNOBAG úgy jött létre, hogy nem akartam lemondani a tervezőmről, akkor sem, amikor a gyerekekkel vagyok, autózom, sétálok. Szerettem volna olyan megoldást, amely egyszerre praktikus, esztétikus, hazai és a fenti problémákra is megoldást nyújt. Nemrég azt a bőrdíszműves szakembert is beavattam a problémám részleteibe, aki a tervezőimet is készíti. Elmondtam neki, hogy milyen szempontok fontosak számomra, mire van szükségem:

  1. egy olyan táskára, amely alkalmas arra, hogy rendezetten tudjam tárolni a tervezőmet, de elférjen benne még egy-két apróság is, illetve
  2. amikor magammal szeretném vinni a kis méretű laptopomat és a tervezőmet is, akkor mindez egy helyen, egy táskában férjen el, miközben
  3. mindkét verziónál tudom a táskát a vállamon és a hátamon is viselni, ami praktikus, ha például a gyerekekkel sétálok.

Inspirációképpen küldtem neki képeket, amelyekből kiindulva tovább tudtunk gondolkodni.

Végül két, vállon és háton egyaránt hordható változat is született.

Azt gondolom, hogy ez a probléma nem csak nálam merül fel, éppen ezért ma már az A5-ös méretű terveződhöz tudsz rendelni olyan táskát is, amely lehetővé teszi számodra is, hogy a terveződ mindig kéznél legyen.

INNOBAG (nagy): a terveződ mellett egy külön párnázott zsebben helyet kaphat a 13 colos laptopod is (hordható háton és vállon is, szín: homok-grafit).

INNOBAG (kicsi): a terveződ mellett még kényelmesen elférnek a legfontosabb apróságaid (hordható háton és vállon is, szín: fekete).