Ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy igazán hatékonyan teljenek a napjaid, akkor én megmutatom, hogy milyen kezdeti lépésekre van ehhez szükséged. Felülemelkedve mások elvárásain, végre a saját céljaid eléréséhez vezető feladatoknak teremtjük meg közös erővel a szükséges időt. A mentorprogram során 4 alkalommal találkozunk. Ez jelenleg 90 perces online konzultációkat takar.

Első lépésben felülvizsgáljuk, kielemezzük a jelenlegi időbeosztásodat, a napirendedet, a szerepköreidet. Számos feladattal segítelek, hogy könnyebben meg tudd fogalmazni az aktuális céljaidat. Körülhatároljuk, hogy milyen tennivalókat és miért halogattál eddig, megvizsgáljuk, milyen teendőket tudsz esetleg kiszervezni, vagy elengedni. 

Közös munkával kialakítjuk az élethelyzetedhez passzoló napirendet, vállalkozói vagy otthoni munka menetrendedet, időt nyerünk olyan tevékenységeknek, amelyek eddig nem fértek bele a napodba. Megmutatom, hogy én hogyan tervezem meg az előttem álló időszakokat, és végül a kezedbe adom azt a tervezőt, amely a legnagyobb segítség lesz számodra a mentorprogramot követő, új életedben. 

A mentorprogram ára, amely tartalmazza a négy, alkalmanként 90 perces időgazdálkodás konzultációt és egy, az általad választott színű, személyre szabott Innovatin tervezőt is: 75 000 Ft.

kapcsolat

Ha szeretnél részt venni a 4 alkalmas mentorprogramomon és egy saját innovatin tervező segítségével extrán rendszerezetté válni, akkor itt tudsz időpontot kérni tőlem: