Szia!

Hegyi Timi vagyok. Nőknek, vállalkozónőknek, anyukáknak segítek jól beosztani a nap 24 óráját és így megteremteni az egyensúlyt a szerepeik és a feladataik között.

Egyéni tanácsadás és csoportos programok keretében támogatom őket a számukra ideális menetrend kialakításában, a kitűzött vállalkozói és egyéb céljaik elérésében.

IMG_2958 (1)

Vállalkozóként és két kisgyermek anyukájaként pontosan tudom, hogy egy hétköznap megszervezése mekkora összpontosítást, figyelmet igényel. Mindez nem működhet tudatosság nélkül. Jómagam egy rugalmas és hatékony rendszerben élek, ahol a konkrét céljaim elérésére koncentrálok, kezemben tartom a családi ügyeket, szerepet kap az egészséges életmód, és mindemellett megteremtem az időt a rendszeres pihenésre is.

De nekem sem volt ám mindig egyensúlyban az életem. 12 éve magam osztom be az időmet, de eleinte ez még nem ment olyan jól. Évekig folyamatosan túlvállaltam magam, mindent egyedül akartam megoldani, nem a saját célkitűzéseimre koncentráltam, és nem fordítottam kellő figyelmet az életmódomra sem. A változáshoz arra volt szükség, hogy felülvizsgáljam a saját időbeosztásomat, megtanuljak nemet mondani, rangsorolni, kialakítsak egy rugalmas rutint, ami mindig összhangban van velem.

Első lépésben az életmódomon változtattam, menüt terveztem, edzettem, majd elkezdtem megtervezni az előttem álló időszakokat, végül megfogalmaztam a saját céljaimat.

Az Innovatin hobbiblogként indult, 2 éven át számomra inspiráló vállalkozónőkkel készítettem interjúkat, mert szerettem volna megismerni és másokkal is megismertetni, hogy ki áll a siker mögött. A találkozók során szinte kivétel nélkül szóba került a feladatok és a rendelkezésre álló idő összehangolásának nehézsége. Egyértelműen az derült ki, hogy ez egy olyan közös probléma, amellyel a legtöbb vállalkozónő napi szinten küzd.

Mivel sok éves tapasztalattal rendelkezem ezen a területen, a vállalkozónők, anyukák hatékonyabb időbeosztásának támogatását tűztem ki célomul. Nekik szeretném átadni azt a módszert, metódust, gondolkodásmódot és eszközt, amivel eredményesebbek lehetnek az idő és a feladatok menedzselésében, hogy a tervezés és a tudatosság hiánya többé ne akadályozza őket abban, hogy produktívabbak legyenek.

Sok-sok tervezési módszert és tervezőt kipróbáltam az elmúlt években, mire megtaláltam az ideális méretet és kivitelezést, amely valódi segítséget jelent a mindennapokban. Miután a nőknek a szerepeik sokrétűsége miatt jellemzően egyszerre több területre kell fókuszálniuk, az általam tervezett és összeállított, rugalmasan alakítható gyűrűs tervezővel segítem őket.

Ez a tervező a kialakítása miatt alkalmas arra, hogy összefogja a prioritást élvező területeket, és egyúttal ötvözni képes valamennyi tervezőtípus pozitív tulajdonságait. 

Ha szükséged van valakire, aki segít rendet tenni az előtted tornyosuló feladatok között, ismerd meg a szolgáltatásaimat és dolgozzunk együtt!