Már nagyon régen megfogalmazódott bennem a saját tervezők gondolata, mert úgy érzem, hogy az időgazdálkodás területén átadott tudás, tapasztalat akkor tud teljes mértékben hasznosulni, ha rendelkezésre áll hozzá az az eszköz, amely alkalmas arra, hogy a hétköznapok során a gyakorlatban is alkalmazni tudd a tanultakat.

Sok éve már, hogy a gyűrűs tervezők híve vagyok. Kezdetben M-es, azaz eggyel kisebb méretű filofaxot használtam és csakis a naptárbetét részt. Elsősorban határidőnaplóként funkcionált, praktikusak voltak a belső zsebei, el tudtam rejteni bennük a kis cetliket, névjegyeket, de akkor még egyáltalán nem használtam ki teljes mértékben a gyűrűs kalendárium adta előnyöket.

Idővel rájöttem, hogy, már nem férek el a tervezőmben, így beruháztam az első L-es méretű filofaxomba és imádtam. Akkor már interjúkat is készítettem, egy másik vállalkozónővel közös terveket is szőttünk a saját márkánk építése mellett, miközben a családi ügyeket is kézben tartottam, így egyre inkább hasznát vettem a különböző tervező-, és jegyzetlapoknak is. 

Egy ponton azt éreztem, hogy ez így most már teljesen jó, tetszik, használom is, a mérete is rendben van, viszont mennyivel jobb lenne, ha az időközben elindult szolgáltatásaim mellé egy ilyen eszközt is át tudnék adni az ügyfeleimnek. 

Többszöri nekifutást, próbálkozást követően rátaláltam arra a bőrdíszműves vállalkozónőre, aki megvalósította az elképzeléseimet. 

Ma már nemcsak az elméleti tudást, tapasztalatot tudom átadni a konzultációkon, programokon keresztül, de egy olyan eszközzel is tudok szolgálni, amely teljes egészében személyre szabható, ráadásul egyedileg készült, kézműves magyar termék.

Az innovatin tervezők A5-ös méretűek, valódi bőrből készülnek, a gyűrűk átmérője 2 cm. Kompatibilisek az üzletekben kapható betétlapokkal, így folyamatosan bővíthetőek, a lapok pótolhatóak.